Gecoat tafellinnen

Gecoat tafellinnen

 

De luxe feel and touch van een stoffen tafelkleed + de praktische eigenschappen van een tafelzeil = een perfecte combi.Gecoat tafellinnen is makkelijk afneembaar met een vochtige doek en wasmachine wasbaar (Let op: er zijn uitzonderingen, lees altijd de omschrijving van het tafelkleed goed door). Het tafellinnen wordt voor jou op maat gemaakt, versmallen tot jouw tafelmaat is gratis. Breedtes varieren van 100 cm tot 280 cm. Ook een rond, vierkant of ovaal tafellaken bestellen is heel eenvoudig. Op naar héél veel gezellige etentjes; sfeervol en zonder zorgen.

Producten 1-32 van 320

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-32 van 320

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

quality over quantity

Als je een kwaliteitstafelzeil of tafelkleed zoekt zit je hier in de juiste categorie. Toegegeven, een geoat tafellinnen is over het algemeen wat duurder dan een pvc tafelzeil à la Blokker. Een groot pluspunt is echter de betere kwaliteit en de duurzaamheid van gecoat tafellinnen of t.o.v. een tafelzeil. Je pvc tafelzeil is misschien om de paar maanden wel weer aan vernieuwing toe. Een gecoat tafellinnen in onze tafelkleed categorie gaat doorgaans veel langer mee. Bij een plastic tafelzeiltje komen er na verloop van tijd vaak kleine gaatjes op de hoeken van de tafel waar het tafelzeil in een punt naar beneden hangt. Een gecoat tafellinnen is in de basis gemaakt van een stof en niet van plastic, hierdoor blijft een tafelkleed veel langer mooi. Ook kan een gecoat tafellinnen (meestal) de wasmachine in waar nodig.

DIY: creatief met gecoat tafellinnen

Wanneer wij Pinterest doorspitten op zoek naar gave DIY ideeen etc. komen we vaak ontzettend gave dingen tegen. Wat ons echter opvalt: veel mensen gebruiken plastic tafelzeil voor hun creaties. Dit is hartstikke leuk en zéker geschikt voor allerlei gave DIY-projecten. Máár wat veel mensen naar ons idee niet weten, is dat met gecoat tafellinnen ook heel goed te knutselen valt. Zeker voor bijvoorbeeld kussenhoezen of gordijnen raden we iedereen aan om voor een gecoate stof te kiezen i.p.v. een pvc tafelzeil. Een gecoat tafellinnen is flexibeler en voelt aan als een echte stof, met de grote voordelen dat het daarnaast ook waterdicht en vlekwerend is. Als je op een warme zomermorgen tegen je zelf gemaakte kussentje aanleunt wil je toch niet vastplakken aan een plastic tafelzeiltje? Nee, een lekker stofje in je rug. Veel fijner!