Bloemen tafelkleed

Bloemen tafelkleed

Bloemetjes, bloemetjes en nog eens bloemetjes. Dat is wat je logischerwijs in deze bloemen tafelkleden categorie zult vinden. Heerlijk fleurig, kleurrijk en soms nét echt. Wij worden vrolijk van deze tafelkleden!

Producten 1-32 van 68

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-32 van 68

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren


Je bent op zoek naar een tafelkleed met bloemen? Goede keuze, super vrolijk en fleurig! Dit is handig om jezelf vooraf te bedenken:

-        Hoe groot wil ik dat het bloempatroon is
We hebben tafelkleden met bloempatronen in verschillende maten. Sommige bloempatronen zullen op een kleine tafel wat groot uitvallen. Dat kan heel gaaf zijn, maar houd daar wel vooraf rekening mee. We hebben ook leuke tafelkleden met kleine bloemetjes erop.  

-        Welk materiaal of welke kwaliteit tafelkleed kies ik
We hebben verschillende materialen en dus ook verschillende kwaliteiten tafelkleden. Zo hebben we o.a. gecoat tafellinnen met bloemen. Dit zijn luxe gecoate stoffen, waarbij je nog echt kunt voelen dat je een stof in handen hebt. Het stofgevoel blijft ondanks de coating behouden. Ook hebben we PVC gecoate tafelkleden met bloemetjes. Deze tafelkleden zijn voorzien van wat dikkere, stuggere plastic coating en zijn erg stevig. Lees hier tot in detail over de verschillende kwaliteiten.

Welke kleur kies ik
Ben je op zoek naar een specifieke kleur? Of ben je simpelweg op zoek naar een vrolijk bloemen tafelkleed om de boel in huis wat op te vrolijken? Wij doen onze uiterste best om onze foto´s zo kleurgetrouw mogelijk te maken. We bewerken de foto´s altijd na om zo de kleuren zo goed mogelijk weer te geven, maar élk beeldscherm is anders.  Wanneer je echt op zoek bent naar één specifieke kleur, dan raden we je aan om vooraf voor slechts 1 euro incl. verzending een proefstukje te bestellen. Zo kan je de kleur en het materiaal echt even van dichtbij bekijken.