Buiten tafelkleed

Buiten tafelkleed

Wanneer de dagen weer wat langer worden en het zonnetje feller schijnt… dan willen we toch gewoon veel buiten zijn? We willen buiten zonnen, relaxen én eten. Wellicht kom je er dan achter dat er nog één ding ontbreekt in dit perfecte plaatje, een fijn tafelkleed voor buiten. 

 

Producten 1-32 van 65

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-32 van 65

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 

Welk tafelkleed kies ik het beste voor buiten?
In principe kunnen álle tafelkleden buiten gebruikt worden. Onze tafelkleden zijn waterdicht en vlekbestendig en dus zeker geschikt voor buiten. Het voordeel van een tafelkleed ten opzichte van een tafelzeil, is dat een tafelkleed in de meeste gevallen in de wasmachine gestopt mag worden. Een beetje troepjes van buiten op je tafelkleed is dus niet zo´n probleem. 

Puntje van aandacht
Wél willen we benadrukken dat onze tafelkleden er niet op vooruit gaan als ze dag en nacht buiten gelegd worden. De zon heeft in de zomer een intense bleekkracht en de tafelkleden kúnnen hierdoor verkleuren. In het filter kun je zoeken op buitentafelkleed. Wij geven hier aan welke tafelkleden het minst snel verkleuren en dus het best geschikt zijn voor buiten gebruik. Dit gecoate tafellinnen heeft echter een hoge lichtechtheid, d.w.z. dat het minder snel verkleurt onder invloed van zonlicht. Let op: dit betekent niet dat het een all-wheather tafelkleed is wat onder alle weersomstandigheden buiten goed blijft. Bij voortdurende blootstelling aan alle weersinvloeden kunnen er op den duur kleine zwarte verstikkings-stipjes in de stof komen. Het is niet erg als er af en toe een regenbuitje op valt, maar het is het beste om het kleed 's avonds en 's nachts droog binnen op te bergen.

Relax en ontspan
Heerlijk onderuit zakken in je luie stoel in de tuin of in een park. Dat is wat haast elke Nederlander in de zomer graag doet. Lekker een boekje lezen. Ja, een echt boek of tijdschrift (lekker old-fashioned), want een beeldscherm + zon = geen geslaagde combi. 

DIY: pimp je relax-stoel of tuinset
Om zo´n stoel nóg aantrekkelijker te maken hebben wij een tip. Bekleed de kussens met een gecoate stof. We hebben razend veel keuze, de leukste printjes en kleurtjes zoeven je voorbij in de tafelkleed-categorie. Maak zelf je eigen exclusieve tuinset. We raden je aan hiervoor één van de dunnere varianten van de gecoate tafelkleden te kiezen. We hebben verschillen kwaliteiten tafelkleden en de één is hiervoor beter geschikt dan de ander.