Zware kwaliteit 100% linnen vergrijsd groen, de pure stof zonder coating

1-3 werkdagen | afgewerkt tafelkleed 1-2 weken
v.a. 39,95 p/m
Prachtige zware kwaliteit 100% gerecycled linnen in zachte vergrijsd groene kleur. Deze Europese kwaliteit van 280 gram per m2 vind je niet vaak. Verkrijgbaar in grotere diameters tot 240 cm. Dit tafellinnen is niet gecoat, het is dus puur linnen. Het tafellinnen mag in de wasmachine gewassen worden met een fijnwasprogramma tot 60 graden. Zorg voor een VIP wasbeurt, zonder ander wasgoed, zodat er zo min mogelijk wrijving optreedt en het tafelkleed zo weinig mogelijk kreukt. Gebruik geen wasmiddelen met bleek er in. Bestel het tafelkleed in de maten die u wenst. Wij rekenen de krimp erbij. Tijdens het wassen verandert de stof van een wat los geweven linnen tafelkleed, dat groter is dan de door u bestelde afmetingen, naar een stevig landelijk tafellaken in de juiste maten en met het kenmerkende uiterlijk van gewassen linnen. Dat is een natuurlijk proces wat bij de stof hoort. Aan u de keus of u het tafellaken voor het eerste gebruik wilt wassen vanwege de maten of dat u ervoor kiest om het later te wassen. Het tafellaken mag in de droger en is daarna weer klaar voor gebruik. Het mag ook gestreken worden, maar nodig is dat niet. Linnen met "kreukjes" is het meest authentiek. Als je het tafelkleed uithangt en dus niet in de droger stopt, dan ogen de "kreukjes" het meest natuurlijk.
volledige beschrijving
100% recyclebaar polyester stof (cotton look & feel)
Tafelkleed
op maat
wasmachine wasbaar
stofgevoel
strijken mogelijk

Kleur:

Bestellen

Tafelkleed op maat
Staaltje
Tafelloper
Hele rol met korting
Rechthoekig
Vierkant
Rond
Ovaal / Ellips
stap 3 - afmetingen
Vul de gewenste maten van het tafelkleed in, zoals u deze wilt ontvangen. De gemiddelde overhang is 20 cm aan alle zijden, dus reken 40 cm extra in de lengte en de breedte voor een gemiddelde overhang.
stap 4 - randen afwerken met biaisbandje

Als je ervoor kiest om de afwerking op "nee" te zetten, dan ontvang je een afsnijding van de rol zonder afwerking. Dat is meestal geen probleem bij gecoate tafelkleden. Door de coating rafelen deze stoffen niet snel. Gewone stoffen tafelkleden zonder coating dienen wel afgewerkt te worden.

Als je dus de afwerking op "nee" zet, dan gaan we ervan uit dat u een onafgewerkt stuk van de stof nodig heeft om te gebruiken voor een ander creatief doel of dat u het tafelkleed zelf wilt afwerken zodat het niet rafelt bij gebruik.

Als je ervoor kiest om de afwerking op "ja" te zetten, dan worden de randen afgewerkt met biaisband of zoom.

afwerken:
Ja
Nee
stuur ons een berichtje