Zaïda pvc naturelgrijs mat

X

Zaïda pvc naturelgrijs mat

Dit product delen
€ 24,95
Op voorraad

Vrolijk tafelkleed van panamakatoen (wat stevigere katoen), voorzien van een afwasbare pvc coating. Dit tafelzeil behoort tot de categorie gecoat tafellinnen, maar omdat de coating aanvoelt als plastic hoort het eigenlijk ook bij de categorie gewoon tafelzeil. Het verschil ... meer informatie

Laat ons je tafelkleed op maat knippen!
Een of meerdere hele rollen van dit tafelkleed kopen?
Een rol van dit tafelkleed bevat 20,00 meter, is 130 centimeter breed en kost slechts € 424,15. Dat betekent dat je € 74,85 korting krijgt! Ideaal als je nét iets meer tafelkleed nodig hebt!
Vergelijk de kleuren en het materiaal "in het echt"
Een staaltje kost slechts € 0,99, inclusief verzendkosten. Een proefstukje is ideaal om de kleuren van het product in het echt te zien, om de stof in het echt te kunnen voelen en om een idee te krijgen van de grootte van het patroon / dessin. De grootte van het staaltje varieert per product en is meestal ongeveer 10 x 15 cm. Van een aantal artikelen hebben we beperkt stalenmateriaal en is het wat kleiner.
Materiaal
100% panamakatoen (wat dikkere katoen) met extra matte pvc coating
Levertijd
3 tot 4 weken
Wasmachine
Op eigen risico: leverancier raad het niet aan
Strijken
Mag aan de achterzijde gestreken worden, met een theedoek ertussen.
Outdoor
Al onze tafelkleden zijn waterdicht en dus in dat opzicht uitermate geschikt om buiten te gebruiken als tuintafelkleed. Wat betreft de kleurvastheid zijn het geen echte all-wheather tafelkleden en zullen de kleuren van alle tafelkleden enigszins verbleken
Breedte
Tot 130 cm.
Volledige beschrijving

Vrolijk tafelkleed van panamakatoen (wat stevigere katoen), voorzien van een afwasbare pvc coating. Dit tafelzeil behoort tot de categorie gecoat tafellinnen, maar omdat de coating aanvoelt als plastic hoort het eigenlijk ook bij de categorie gewoon tafelzeil. Het verschil in prijs met een gewoon tafelzeil wordt bepaald door het gebruikte materiaal. Een gewoon plastic tafelzeil heeft als basis pvc (plastic = goedkoop), maar dit tafelkleed heeft als basis een katoenen stof die voorzien is van een plastic coating. Een hele mooie supermatte coating in dit geval. Het tafelkleed heeft een leuk vintage/retro bladmotief en het is overwegend naturelgrijs. De afzonderlijke "blaadjes" in het patroon zijn 2,5 cm. De stipjes in het patroon hebben de kleuren, rood, petrolgroen, oranje, zwart en okergeel.