Waaiertje Oriënt grijs

1-3 werkdagen | afgewerkt tafelkleed 1-2 weken
v.a. 17,95 p/m
Chique tafelkleed met verfijnd waaiermotief in de kleur grijs. Leuk dat er in het motiefje ook nog een toefje mosterdgeel zit, dat combineert zo leuk met het grijs! Doordat het motiefje vrij klein is ziet het er op je beeldscherm een beetje druk uit. In werkelijkheid oogt het tafelkleed erg rustig en verfijnd. Vraag eventueel een proefstukje aan om te zien hoe mooi het in werkelijkheid is.
volledige beschrijving
100% katoen met acryl coating
Tafelkleed
op maat
afneembaar
wasmachine wasbaar
stofgevoel
strijken mogelijk

Kleur:

Bestellen

Tafelkleed op maat
Staaltje
Tafelloper
Hele rol met korting
Rechthoekig
Vierkant
Rond
Ovaal / Ellips
stap 3 - afmetingen
Vul de gewenste maten van het tafelkleed in, zoals u deze wilt ontvangen. De gemiddelde overhang is 20 cm aan alle zijden, dus reken 40 cm extra in de lengte en de breedte voor een gemiddelde overhang.
stap 4 - randen afwerken met biaisbandje

Als je ervoor kiest om de afwerking op "nee" te zetten, dan ontvang je een afsnijding van de rol zonder afwerking. Dat is meestal geen probleem bij gecoate tafelkleden. Door de coating rafelen deze stoffen niet snel. Gewone stoffen tafelkleden zonder coating dienen wel afgewerkt te worden.

Als je dus de afwerking op "nee" zet, dan gaan we ervan uit dat u een onafgewerkt stuk van de stof nodig heeft om te gebruiken voor een ander creatief doel of dat u het tafelkleed zelf wilt afwerken zodat het niet rafelt bij gebruik.

Als je ervoor kiest om de afwerking op "ja" te zetten, dan worden de randen afgewerkt met biaisband of zoom.

afwerken:
Ja
Nee
stuur ons een berichtje