Tafelkleed Yvke

1-3 werkdagen | afgewerkt tafelkleed 1-2 weken
v.a. 17,95 p/m
Lieflijk ouderwets tafelkleed met bloemetjesmotief. De ondergrond kleur is zwart, de bloemetjes zijn zachtoranje, geel en wit, gecombineerd met zachtgroene blaadjes. Het tafellaken is gemaakt van 100% katoen en voorzien van een acryl coating, waardoor de stof eenvoudig afneembaar is met een vochtige doek. Het gecoate tafellinnen mag ook gewassen worden in de wasmachine op een fijn wasprogramma 30 graden. Houd bij het bestellen rekening met een mogelijke krimp van 3% na de eerste wasbeurt. Neem bijv. op 100 cm ongeveer 3-4 cm extra hiervoor.
volledige beschrijving
100% katoen met acryl coating
Tafelkleed
op maat
afneembaar
wasmachine wasbaar
stofgevoel
strijken mogelijk

Kleur:

Bestellen

Tafelkleed op maat
Staaltje
Tafelloper
Hele rol met korting
Rechthoekig
Vierkant
Rond
Ovaal / Ellips
stap 3 - afmetingen
Vul de gewenste maten van het tafelkleed in, zoals u deze wilt ontvangen. De gemiddelde overhang is 20 cm aan alle zijden, dus reken 40 cm extra in de lengte en de breedte voor een gemiddelde overhang.
stap 4 - randen afwerken met biaisbandje

Als je ervoor kiest om de afwerking op "nee" te zetten, dan ontvang je een afsnijding van de rol zonder afwerking. Dat is meestal geen probleem bij gecoate tafelkleden. Door de coating rafelen deze stoffen niet snel. Gewone stoffen tafelkleden zonder coating dienen wel afgewerkt te worden.

Als je dus de afwerking op "nee" zet, dan gaan we ervan uit dat u een onafgewerkt stuk van de stof nodig heeft om te gebruiken voor een ander creatief doel of dat u het tafelkleed zelf wilt afwerken zodat het niet rafelt bij gebruik.

Als je ervoor kiest om de afwerking op "ja" te zetten, dan worden de randen afgewerkt met biaisband of zoom.

afwerken:
Ja
Nee
stuur ons een berichtje