Tafelkleed Pleun oranje

1-3 werkdagen | afgewerkt tafelkleed 1-2 weken
v.a. 17,95 p/m
Waan je tientallen jaren terug in de tijd met dit karakteristieke retro bloemetjes tafelkleed op tafel. Het heeft een vanille-gele ondergrond en de bloempjes zijn oranje, rood, okergeel, en bruin gekleurd. Het tafellaken is voorzien van een coating, waardoor het eenvoudig afneembaar is met een vochtige doek. De stofstructuur blijft bij deze coating grotendeels behouden. Het tafellinnen mag ook gewassen worden in de wasmachine. Het kan dan wat krimpen, dus bestel eventueel ongeveer 3% extra om de krimp op te kunnen vangen. Zeg nu eens eerlijk... dit wil je toch?
volledige beschrijving
100% katoen met acryl coating
Tafelkleed
op maat
afneembaar
wasmachine wasbaar
stofgevoel
strijken mogelijk

Kleur:

Bestellen

Tafelkleed op maat
Staaltje
Tafelloper
Hele rol met korting
Rechthoekig
Vierkant
Rond
Ovaal / Ellips
stap 3 - afmetingen
Vul de gewenste maten van het tafelkleed in, zoals u deze wilt ontvangen. De gemiddelde overhang is 20 cm aan alle zijden, dus reken 40 cm extra in de lengte en de breedte voor een gemiddelde overhang.
stap 4 - randen afwerken met biaisbandje

Als je ervoor kiest om de afwerking op "nee" te zetten, dan ontvang je een afsnijding van de rol zonder afwerking. Dat is meestal geen probleem bij gecoate tafelkleden. Door de coating rafelen deze stoffen niet snel. Gewone stoffen tafelkleden zonder coating dienen wel afgewerkt te worden.

Als je dus de afwerking op "nee" zet, dan gaan we ervan uit dat u een onafgewerkt stuk van de stof nodig heeft om te gebruiken voor een ander creatief doel of dat u het tafelkleed zelf wilt afwerken zodat het niet rafelt bij gebruik.

Als je ervoor kiest om de afwerking op "ja" te zetten, dan worden de randen afgewerkt met biaisband of zoom.

afwerken:
Ja
Nee
stuur ons een berichtje