Tafelkleed Jasmine 280

niet meer leverbaar
v.a. 29,95 p/m
Luxe tafelkleed met bijzondere aquarelachtige kunstprint van bladeren en besjes. De ondergrondkleur is donker petrolkleur met meerdere groene tinten gecombineerd met okergeel en oranjebruin. Het tafellaken is gemaakt van een wat stevigere kwaliteit 100% katoen en is voorzien van een handige afwasbare acryl coating, waardoor het eenvoudig afneembaar is met een vochtig doek. Leverbaar tot 280 cm breed, dus ook geschikt voor XXL tafels. Let op: het tafellinnen mag gewassen worden, maar kan dan wel wat krimpen. Neem op een tafelkleed van 250 cm lengte ongeveer 10 cm extra om de krimp op te vangen.
volledige beschrijving
100% katoen met acryl coating
Tafelkleed
op maat
afneembaar
wasmachine wasbaar
stofgevoel
strijken mogelijk

Bestellen

Tafelkleed op maat
Staaltje
Tafelloper
Hele rol met korting
Rechthoekig
Vierkant
Rond
Ovaal / Ellips
stap 3 - afmetingen
Vul de gewenste maten van het tafelkleed in, zoals u deze wilt ontvangen. De gemiddelde overhang is 20 cm aan alle zijden, dus reken 40 cm extra in de lengte en de breedte voor een gemiddelde overhang.
stap 4 - randen afwerken met biaisbandje

Als je ervoor kiest om de afwerking op "nee" te zetten, dan ontvang je een afsnijding van de rol zonder afwerking. Dat is meestal geen probleem bij gecoate tafelkleden. Door de coating rafelen deze stoffen niet snel. Gewone stoffen tafelkleden zonder coating dienen wel afgewerkt te worden.

Als je dus de afwerking op "nee" zet, dan gaan we ervan uit dat u een onafgewerkt stuk van de stof nodig heeft om te gebruiken voor een ander creatief doel of dat u het tafelkleed zelf wilt afwerken zodat het niet rafelt bij gebruik.

Als je ervoor kiest om de afwerking op "ja" te zetten, dan worden de randen afgewerkt met biaisband of zoom.

afwerken:
Ja
Nee
stuur ons een berichtje