Tafelkleed Flint zandbeige

Pre-order
v.a. 24,95 p/m
Luxe "damast" geweven tafelkleed met klein ingeweven stipje in de kleur zandbeige. Ter verduidelijking: het is een natuurlijke zandbeige kleur met een heel klein vleugje groen. Het tafelkleed is gemaakt van 70% katoen en 30% polyester. Het bestaat voor 50% uit gerecycled materiaal en is voorzien van een voedsel veilige coating, waarbij de stofstructuur grotendeels behouden blijft. Door de coating is het tafelkleed eenvoudig afneembaar met een vochtige doek. Extra breed dus ook geschikt voor erg grote ronde en vierkante tafels.
volledige beschrijving
Polyesterkatoen met acryl coating
Tafelkleed
op maat
afneembaar
wasmachine wasbaar
stofgevoel
strijken mogelijk

Kleur:

Bestellen

Tafelkleed op maat
Staaltje
Tafelloper
Hele rol met korting
Rechthoekig
Vierkant
Rond
Ovaal / Ellips
stap 3 - afmetingen
Vul de gewenste maten van het tafelkleed in, zoals u deze wilt ontvangen. De gemiddelde overhang is 20 cm aan alle zijden, dus reken 40 cm extra in de lengte en de breedte voor een gemiddelde overhang.
stap 4 - randen afwerken met biaisbandje

Als je ervoor kiest om de afwerking op "nee" te zetten, dan ontvang je een afsnijding van de rol zonder afwerking. Dat is meestal geen probleem bij gecoate tafelkleden. Door de coating rafelen deze stoffen niet snel. Gewone stoffen tafelkleden zonder coating dienen wel afgewerkt te worden.

Als je dus de afwerking op "nee" zet, dan gaan we ervan uit dat u een onafgewerkt stuk van de stof nodig heeft om te gebruiken voor een ander creatief doel of dat u het tafelkleed zelf wilt afwerken zodat het niet rafelt bij gebruik.

Als je ervoor kiest om de afwerking op "ja" te zetten, dan worden de randen afgewerkt met biaisband of zoom.

afwerken:
Ja
Nee
stuur ons een berichtje