Tafelkleed Country streep zwart

1-3 werkdagen | afgewerkt tafelkleed 1-2 weken
v.a. 19,95 p/m
Zoek je een heel sterk en dik tafelkleed net als vroeger? Dan is dit het juiste artikel. De stoere tafelkleed is gemaakt van 100% katoen en weegt maar liefst 600 gram/m2. Vergeleken met een gewoon tafelkleed, waarvan het gewicht varieert van 180 gram/m2 tot 250 gram/m2, is dit enorm zwaar en dik. De kleur van het tafelkleed is ecru en het ingeweven streeppatroon is beige met zwart. Deze strepen van het Franse platteland zijn de ultieme sfeerbrenger in je landelijke interieur. Het tafellaken mag gewassen worden in de wasmachine op 60 graden, lekker warm dus, voor een optimale vlekverwijdering. tip: maak er bijpassende gordijnen of kussens van! Voor de duidelijkheid: de strepen lopen in lengterichting van de stof dus niet in de breedte van de stof! Dus als je bijv. een tafelkleed wilt bestellen van 140 x 250 cm, dan lopen de strepen van 0 naar 250 cm in de lengte van het tafelkleed. Het streeppatroon herhaalt zich om de 25 cm, dus in een breedte van 150 cm herhaalt het zich 5 keer. Let op: dit tafelkleed kan niet gebruikt worden zonder afwerking. U kunt het wel zonder afwerking bestellen als u het zelf af wilt werken. U kunt dan de afwerking op "nee" zetten. U ontvangt dan een afsnijding van de rol die rafelig is.
volledige beschrijving
100% recyclebaar polyester stof (cotton look & feel)
Tafelkleed
op maat
wasmachine wasbaar
stofgevoel
strijken mogelijk

Kleur:

Bestellen

Tafelkleed op maat
Staaltje
Tafelloper
Hele rol met korting
Rechthoekig
Vierkant
Rond
Ovaal / Ellips
stap 3 - afmetingen
Vul de gewenste maten van het tafelkleed in, zoals u deze wilt ontvangen. De gemiddelde overhang is 20 cm aan alle zijden, dus reken 40 cm extra in de lengte en de breedte voor een gemiddelde overhang.
stap 4 - randen afwerken met biaisbandje

Als je ervoor kiest om de afwerking op "nee" te zetten, dan ontvang je een afsnijding van de rol zonder afwerking. Dat is meestal geen probleem bij gecoate tafelkleden. Door de coating rafelen deze stoffen niet snel. Gewone stoffen tafelkleden zonder coating dienen wel afgewerkt te worden.

Als je dus de afwerking op "nee" zet, dan gaan we ervan uit dat u een onafgewerkt stuk van de stof nodig heeft om te gebruiken voor een ander creatief doel of dat u het tafelkleed zelf wilt afwerken zodat het niet rafelt bij gebruik.

Als je ervoor kiest om de afwerking op "ja" te zetten, dan worden de randen afgewerkt met biaisband of zoom.

afwerken:
Ja
Nee
stuur ons een berichtje