Tafelbeschermers

Onze collectie tafelbeschermers zijn precies wat u nodig heeft, als u zoekt naar extra bescherming voor uw tafel. Er zijn een aantal verschillende soorten tafelbeschermers. Heeft u een mooie tafel, met eenprachtig tafelblad? Dan wilt u natuurlijk dat dit tafelblad beschermd is maar nog wel zichtbaar blijft. We hebben speciaal daarom een grote voorraad aan doorzichtig tafelzeil dat uw tafel beschermt, zonder de tafel te verbergen.

Een speciaal soort transparante tafelbescherming is onze transparante tafelbeschermmat van 2mm dik, die is gemaakt om als een soort glasplaat op uw tafel te liggen. Deze tafelbeschermmat is de ultieme tafelbescherming! De functionaliteit van de tafelbeschermmat is echter niet beperkt tot slechts tafels: hij kan worden gebruikt als placemat, knutselmat, onderzetter, afdekking en nog veel meer.

Verder uniek in deze collectie: ondertafelkleden. Ondertafelkleden liggen, zoals de naam al aangeeft, onder een regulier tafelkleed. Een ondertafelkleed bied extra bescherming, maar kan ook als anti-slip mat fungeren.

Shop Alle Tafelbeschermers

Tafelbeschermers - In Beeld
View as Grid List

Product 1-20 van 22

Page
Aflopend
per pagina
View as Grid List

Product 1-20 van 22

Page
Aflopend
per pagina