Lino natural-gold

1-3 werkdagen | afgewerkt tafelkleed 1-2 weken
v.a. 24,95 p/m
Feestelijk tafelkleed, geweven van linnen-katoen mix met gouden lurex draad. De kleur is die van ongebleekt linnen met een vleugje warm goud. Daardoor oogt het tafelkleed warmbeige. Makkelijk te combineren en ook erg handig dat het tafellaken voorzien is van een coating, waardoor het eenvoudig af te nemen is met een vochtige doek. De stofstructuur is bij deze coating grotendeels behouden gebleven. De coating voelt aan als een soort "wax-laagje".
volledige beschrijving
linnenkatoenmix met acryl coating
Tafelkleed
op maat
afneembaar
wasmachine wasbaar
stofgevoel
strijken mogelijk

Kleur:

Bestellen

Tafelkleed op maat
Staaltje
Tafelloper
Hele rol met korting
Rechthoekig
Vierkant
Rond
Ovaal / Ellips
stap 3 - afmetingen
Vul de gewenste maten van het tafelkleed in, zoals u deze wilt ontvangen. De gemiddelde overhang is 20 cm aan alle zijden, dus reken 40 cm extra in de lengte en de breedte voor een gemiddelde overhang.
stap 4 - randen afwerken met biaisbandje

Als je ervoor kiest om de afwerking op "nee" te zetten, dan ontvang je een afsnijding van de rol zonder afwerking. Dat is meestal geen probleem bij gecoate tafelkleden. Door de coating rafelen deze stoffen niet snel. Gewone stoffen tafelkleden zonder coating dienen wel afgewerkt te worden.

Als je dus de afwerking op "nee" zet, dan gaan we ervan uit dat u een onafgewerkt stuk van de stof nodig heeft om te gebruiken voor een ander creatief doel of dat u het tafelkleed zelf wilt afwerken zodat het niet rafelt bij gebruik.

Als je ervoor kiest om de afwerking op "ja" te zetten, dan worden de randen afgewerkt met biaisband of zoom.

afwerken:
Ja
Nee
stuur ons een berichtje