Ginko off-white

niet meer leverbaar
v.a. 23,95 p/m
Prachtige luxe off-white stof in damast look met ingeweven patroon van blaadjes van de Japanse notenboom, ook wel Ginko Biloba genoemd. Chique tafellinnen voorzien van een zeer goede acryl coating, waardoor het tafellaken vlekwerend en waterdicht is, terwijl het stofgevoel grotendeels behouden blijft. Gemakkelijk af te nemen met een vochtige doek. Ook uitwasbaar in de wasmachine. Houd bij het bestellen rekening met een mogelijke krimp van 3% na de eerste wasbeurt. Neem bijv. op een tafelkleed van 250 cm ongeveer 10 cm extra hiervoor. In de breedte krimpt de stof nagenoeg niet.
volledige beschrijving
Polyesterkatoen met acryl coating
Tafelkleed
op maat
afneembaar
wasmachine wasbaar
stofgevoel
strijken mogelijk

Bestellen

Tafelkleed op maat
Staaltje
Restanten (2)
Tafelloper
Hele rol met korting
Rechthoekig
Vierkant
Rond
Ovaal / Ellips
stap 3 - afmetingen
Vul de gewenste maten van het tafelkleed in, zoals u deze wilt ontvangen. De gemiddelde overhang is 20 cm aan alle zijden, dus reken 40 cm extra in de lengte en de breedte voor een gemiddelde overhang.
stap 4 - randen afwerken met biaisbandje

Als je ervoor kiest om de afwerking op "nee" te zetten, dan ontvang je een afsnijding van de rol zonder afwerking. Dat is meestal geen probleem bij gecoate tafelkleden. Door de coating rafelen deze stoffen niet snel. Gewone stoffen tafelkleden zonder coating dienen wel afgewerkt te worden.

Als je dus de afwerking op "nee" zet, dan gaan we ervan uit dat u een onafgewerkt stuk van de stof nodig heeft om te gebruiken voor een ander creatief doel of dat u het tafelkleed zelf wilt afwerken zodat het niet rafelt bij gebruik.

Als je ervoor kiest om de afwerking op "ja" te zetten, dan worden de randen afgewerkt met biaisband of zoom.

afwerken:
Ja
Nee
stuur ons een berichtje