Deer pvc forest mat

X

Deer pvc forest mat

Dit product delen
€ 24,95
Op voorraad

Sterk tafelkleed met bosdieren in natuurlijke kleuren, mosgroen, okergeel, zwart en bruin, gecombineerd met de moderne kleur petrolblauw. De ondergrondkleur is licht crème. Leuk voor jong en oud, groot of klein. Met zeer matte pvc coating, zodat het er natuurlijk ... meer informatie

Laat ons je tafelkleed op maat knippen!
Een of meerdere hele rollen van dit tafelkleed kopen?
Een rol van dit tafelkleed bevat 20,00 meter, is 132 centimeter breed en kost slechts € 424,15. Dat betekent dat je € 74,85 korting krijgt! Ideaal als je nét iets meer tafelkleed nodig hebt!
Vergelijk de kleuren en het materiaal "in het echt"
Een staaltje kost slechts € 0,99, inclusief verzendkosten. Een proefstukje is ideaal om de kleuren van het product in het echt te zien, om de stof in het echt te kunnen voelen en om een idee te krijgen van de grootte van het patroon / dessin. De grootte van het staaltje varieert per product en is meestal ongeveer 10 x 15 cm. Van een aantal artikelen hebben we beperkt stalenmateriaal en is het wat kleiner.
Materiaal
100% katoen met matte pvc coating
Levertijd
3 tot 4 weken
Wasmachine
Op eigen risico: leverancier raad het niet aan
Strijken
Mag voorzichtig aan de achterzijde gestreken worden. Niet met stoom en niet al te warm, anders gaat de coating glimmen.
Outdoor
Al onze tafelkleden zijn waterdicht en dus in dat opzicht uitermate geschikt om buiten te gebruiken als tuintafelkleed. Wat betreft de kleurvastheid zijn het geen echte all-wheather tafelkleden en zullen de kleuren van alle tafelkleden enigszins verbleken
Breedte
Tot 132 cm.
Kwaliteit coating
Volledige beschrijving

Sterk tafelkleed met bosdieren in natuurlijke kleuren, mosgroen, okergeel, zwart en bruin, gecombineerd met de moderne kleur petrolblauw. De ondergrondkleur is licht crème. Leuk voor jong en oud, groot of klein. Met zeer matte pvc coating, zodat het er natuurlijk uitziet.