Aurora patch

X

Aurora patch

Dit product delen
€ 18,95
Op voorraad
Tafelkleed met vrolijk huisje-boompje-beestje-design. Kleuren aquablauw, appelgroen, rood, zwart en off-white. Voorzien van een acryl coating, waardoor tafelkleed eenvoudig af te nemen is met een vochtige doek. Ook uit te wassen op een fijnwasprogramma 30 graden. Houd bij ... meer informatie
Laat ons je tafelkleed op maat knippen!
Een of meerdere hele rollen van dit tafelkleed kopen?
Een rol van dit tafelkleed bevat 20,00 meter, is 140 centimeter breed en kost slechts € 322,15. Dat betekent dat je € 56,85 korting krijgt! Ideaal als je nét iets meer tafelkleed nodig hebt!
Vergelijk de kleuren en het materiaal "in het echt"
Een staaltje kost slechts € 0,99, inclusief verzendkosten. Een proefstukje is ideaal om de kleuren van het product in het echt te zien, om de stof in het echt te kunnen voelen en om een idee te krijgen van de grootte van het patroon / dessin. De grootte van het staaltje varieert per product en is meestal ongeveer 10 x 15 cm. Van een aantal artikelen hebben we beperkt stalenmateriaal en is het wat kleiner.
Materiaal
Polyesterkatoen met acryl coating
Levertijd
ongeveer 2 weken
Wasmachine
Ja
Strijken
Mag aan de achterzijde gestreken worden, ook met stoom.
Outdoor
Al onze tafelkleden zijn waterdicht en dus in dat opzicht uitermate geschikt om buiten te gebruiken als tuintafelkleed. Wat betreft de kleurvastheid zijn het geen echte all-wheather tafelkleden en zullen de kleuren van alle tafelkleden enigszins verbleken
Breedte
Tot 140 cm.
Volledige beschrijving
Tafelkleed met vrolijk huisje-boompje-beestje-design. Kleuren aquablauw, appelgroen, rood, zwart en off-white. Voorzien van een acryl coating, waardoor het tafelkleed eenvoudig af te nemen is met een vochtige doek. Ook uit te wassen op een fijnwasprogramma 30 graden. Houd bij het bestellen rekening met een mogelijke krimp tot 4%. Dus in het geval van een tafelkleed van 250 cm lengte kan er tot 10 cm krimp optreden.