Chicken effects

€ 8,95
-
+
Extra mat tafelzeil met zeer fijne linnenstructuur. Er staan vrolijk gekleurde kipjes op. De achtergrondkleur is naturel. Kipjes ongeveer 10 cm.
Kenmerken
Thema's Dieren, Kinderdessins
Kleur multicolour
Materiaal Plastic tafelzeil voorzien van zachte vlies rug aan de onderzijde
Levertijd op voorraad; verzending doorgaans binnen 2 werkdagen

Gebruiksaanwijzing gewoon tafelzeil en niet uitwasbare PVC gecoate stoffen

Zo heeft u lang plezier van mij……………

  • Behandel mij niet met schuur- en bleekmiddelen.
  • Scherpe voorwerpen vormen een bedreiging voor mij.
  • Wilt u mij opgevouwen bewaren? Zorg dan dat bij het opvouwen de onderzijde van het kleed naar buiten valt, zodat mijn PVC toplaag niet zo snel beschadigt.
  • Stel mij niet te lang bloot aan bepaalde kleurstoffen. Vlekken van mosterd, tomaten, rode bieten, kerrie, e.d. trekken vrijwel direct in het zeil. Tip: houd een vochtig doekje bij de hand om ze nog tijdens de maaltijd af te nemen, na de maaltijd is voor veel tafelzeiltjes al te laat. Heeft u onverhoopt toch een moeilijk verwijderbare vlek, hang het tafelkleed dan in zijn geheel een uurtje in de zon en de meeste vlekken zullen verbleken. Vlekken zullen ook uit zichzelf na enkele weken vervagen.
  • Stop mij niet in de wasmachine; daar word ik niet mooier van.
  • Ik kan voorzichtig aan de achterkant gestreken worden met een doek ertussen.
  • Pas op met teveel zonlicht, ik verbleek ervan.
Koop Nu
Van dit tafelzeil wil ik een...
Van dit tafelzeil wil ik graag een
afsnijding van de rol
rond tafelzeil
ovaal tafelzeil
Er zijn ovale tafels en ellipsvormige tafels. Het verschil volgens ons: een ovale tafel is een ronde tafel met een rechthoekig tussenstuk. Er zijn veel verschillende soorten ellips-vormige tafels. De hoek van een ellips-vormige tafel is door ons niet te berekenen. Daarom hebben we een patroon van uw tafel nodig. Klik hier voor een verduidelijkende illustratie van het verschil
Ovale tafel
Ellipsvormige tafel
hele rol met 10% korting
proefstukje bestellen
restant met korting
Product reviews
Vera Flipkens15-03-2017
Mooi mat tafelzeil met fijne structuur en fleurige kippetjes !
Ik ben echt tevreden ! De service was prima: snelle levering en het tafelzeil is mooi op een rol getransporteerd en perfect ingepakt zodat het in goede staat is aangekomen. Het tafelzeil oogt heel mooi en fleurt mijn keuken helemaal op. De vrolijk gekleurde kippetjes zijn perfect van grootte en heel leuk geschikt op het tafelzeil: super mooi design ! Ik ben voorstander van een mat of hooguit licht glanzend tafelzeil en dit tafelzeil is echt mooi mat. Er zit ook een mooie fijne structuur in die bij mij de eerste indruk geeft dat het tafelzeil ook van goede kwaliteit is. Het is wel eerder een dun tafelzeil, ik heb het liever wat dikker omdat het dan vaak wat steviger is. Maat het hangt uiteindelijk ook van de kwaliteit van de bovenlaag af en die lijkt hier toch een goede kwaliteit te hebben (tijd zal dit uitwijzen). Het feit dat het geen dik tafelzeil is, zorgt dat het heel mooi over de tafel valt en van de eerste minuut al mooi ligt. Dit tafelzeil is mooi soepel en valt meteen goed.
41