Bahia PVC ocean

X

Bahia PVC ocean

Dit product delen
€ 24,95
Op voorraad

Zachtgroen tafelkleed met soort honingraatpatroon. De accentkleuren zijn grijsgroen, turquoise, hemelsblauw en appelgroen. De ondergrondkleur heeft een subtiele linnenprint. Stevige stof met een sterke gladde pvc coating. Stofstructuur niet voelbaar. Ook fijn materiaal om er ... meer informatie

Laat ons je tafelkleed op maat knippen!
Een of meerdere hele rollen van dit tafelkleed kopen?
Een rol van dit tafelkleed bevat 20,00 meter, is 132 centimeter breed en kost slechts € 424,15. Dat betekent dat je € 74,85 korting krijgt! Ideaal als je nét iets meer tafelkleed nodig hebt!
Vergelijk de kleuren en het materiaal "in het echt"
Een staaltje kost slechts € 0,99, inclusief verzendkosten. Een proefstukje is ideaal om de kleuren van het product in het echt te zien, om de stof in het echt te kunnen voelen en om een idee te krijgen van de grootte van het patroon / dessin. De grootte van het staaltje varieert per product en is meestal ongeveer 10 x 15 cm. Van een aantal artikelen hebben we beperkt stalenmateriaal en is het wat kleiner.
Materiaal
100% panamakatoen (wat dikkere katoen) met glanzende pvc coating
Levertijd
3 tot 4 weken
Wasmachine
Op eigen risico: leverancier raad het niet aan
Strijken
Mag voorzichtig aan de achterzijde gestreken worden. Niet met stoom en niet al te warm, anders gaat de coating glimmen.
Outdoor
Al onze tafelkleden zijn waterdicht en dus in dat opzicht uitermate geschikt om buiten te gebruiken als tuintafelkleed. Wat betreft de kleurvastheid zijn het geen echte all-wheather tafelkleden en zullen de kleuren van alle tafelkleden enigszins verbleken
Breedte
Tot 132 cm.
Kwaliteit coating
Volledige beschrijving

Zachtgroen tafelkleed met soort honingraatpatroon. De accentkleuren zijn grijsgroen, turquoise, hemelsblauw en appelgroen. De ondergrondkleur heeft een subtiele linnenprint. Stevige stof met een sterke gladde pvc coating. Stofstructuur niet voelbaar. Ook fijn materiaal om er bijv. een tas van te maken, lekker stevig, maar toch nog goed te verwerken. De fabrikant beveelt het niet aan om de stof uit te wassen in de wasmachine. Het materiaal heeft in principe geen afwerking nodig, het rafelt niet.