Amazon strawberry

€ 9,95
-
+
Tafelzeil met grote rode bloemen met limegroene stelen op witte ondergrond. De bloemen meten maar liefst 25 x 20 cm! Op de overhang aan de lange zijden van de tafel staan LOLA-merkjes geprint in de kleuren van het tafelzeil. 
Kenmerken
Thema's Bloemen / planten, LOLA
Kleur rood
Materiaal Plastic tafelzeil voorzien van zachte vlies rug aan de onderzijde
Levertijd op voorraad; verzending doorgaans binnen 2 werkdagen

Gebruiksaanwijzing gewoon tafelzeil en niet uitwasbare PVC gecoate stoffen

Zo heeft u lang plezier van mij……………

  • Behandel mij niet met schuur- en bleekmiddelen.
  • Scherpe voorwerpen vormen een bedreiging voor mij.
  • Wilt u mij opgevouwen bewaren? Zorg dan dat bij het opvouwen de onderzijde van het kleed naar buiten valt, zodat mijn PVC toplaag niet zo snel beschadigt.
  • Stel mij niet te lang bloot aan bepaalde kleurstoffen. Vlekken van mosterd, tomaten, rode bieten, kerrie, e.d. trekken vrijwel direct in het zeil. Tip: houd een vochtig doekje bij de hand om ze nog tijdens de maaltijd af te nemen, na de maaltijd is voor veel tafelzeiltjes al te laat. Heeft u onverhoopt toch een moeilijk verwijderbare vlek, hang het tafelkleed dan in zijn geheel een uurtje in de zon en de meeste vlekken zullen verbleken. Vlekken zullen ook uit zichzelf na enkele weken vervagen.
  • Stop mij niet in de wasmachine; daar word ik niet mooier van.
  • Ik kan voorzichtig aan de achterkant gestreken worden met een doek ertussen.
  • Pas op met teveel zonlicht, ik verbleek ervan.
Koop Nu
Van dit tafelzeil wil ik een...
Van dit tafelzeil wil ik graag een
afsnijding van de rol
rond tafelzeil
ovaal tafelzeil
Er zijn ovale tafels en ellipsvormige tafels. Het verschil volgens ons: een ovale tafel is een ronde tafel met een rechthoekig tussenstuk. Er zijn veel verschillende soorten ellips-vormige tafels. De hoek van een ellips-vormige tafel is door ons niet te berekenen. Daarom hebben we een patroon van uw tafel nodig. Klik hier voor een verduidelijkende illustratie van het verschil
Ovale tafel
Ellipsvormige tafel
hele rol met 10% korting
proefstukje bestellen
Product reviews
Maryam H.20-01-2015
Mooi tafelkleed met heldere kleuren.
Mooi tafelkleed met heldere kleuren. Levering was op rol en daarmee komt het zonder kreukels aan, heel fijn. Communicatie met de webshop liet te wensen over. Na een week had ik nog geen reactie op mijn bestelling en nadat ik daar over gemaild had kreeg ik nog geen reactie van de verkoper. Ik kreeg daags erna wel eindelijk een bericht dat het verzonden was. Tip voor de verkoper dus in beter bereikbaar te zijn en sneller te reageren op bestellingen en mails.
MJW F.21-06-2015
Prima
Prima
4.52