Transparant tafelzeil 1 mm dik

€ 15,09
-
+

Transparant tafelzeil 1mm dik. Dit materiaal is te dik om aan alle 4 de zijden van de tafel over te laten hangen. het hangt dan niet mooi naar beneden. Het is wel mogelijk om het zeil alleen aan de lange zijden te laten overhangen en de korte zijden gelijk met de rand van het tafelblad te houden. Het is ook mogelijk om het zeil precies op maat van het tafelblad te maken. Let op: je krijgt dan niet direct het effect van een glasplaat omdat het daarvoor net wat te dun is. Als u het effect van een soort glasplaat wilt, dan neemt u het beste de tafelbeschermmat van 2 mm dik. Deze staat ook onder de categorie transparant tafelzeil en onder de catogorie tafelbescherming. Houd er rekening mee dat dit transparant tafelzeil van 1 mm dik iets blauwig getint is. Op de rol gerold zie je dat heel goed, echter als het op tafel ligt zie je dat minder. De tafelbeschermmatten van 2 mm dik zijn helder kleur, hoewel ook dit materiaal op sommige ondergronden wat blauwig kan overkomen.

Kenmerken
Thema's Doorzichtig / transparant
Kleur transparant
Materiaal Plastic tafelzeil zonder zachte vlies rug aan de onderzijde
Levertijd op voorraad; verzending doorgaans binnen 2 werkdagen

Gebruiksaanwijzing gewoon tafelzeil en niet uitwasbare PVC gecoate stoffen

Zo heeft u lang plezier van mij……………

  • Behandel mij niet met schuur- en bleekmiddelen.
  • Scherpe voorwerpen vormen een bedreiging voor mij.
  • Wilt u mij opgevouwen bewaren? Zorg dan dat bij het opvouwen de onderzijde van het kleed naar buiten valt, zodat mijn PVC toplaag niet zo snel beschadigt.
  • Stel mij niet te lang bloot aan bepaalde kleurstoffen. Vlekken van mosterd, tomaten, rode bieten, kerrie, e.d. trekken vrijwel direct in het zeil. Tip: houd een vochtig doekje bij de hand om ze nog tijdens de maaltijd af te nemen, na de maaltijd is voor veel tafelzeiltjes al te laat. Heeft u onverhoopt toch een moeilijk verwijderbare vlek, hang het tafelkleed dan in zijn geheel een uurtje in de zon en de meeste vlekken zullen verbleken. Vlekken zullen ook uit zichzelf na enkele weken vervagen.
  • Stop mij niet in de wasmachine; daar word ik niet mooier van.
  • Ik kan voorzichtig aan de achterkant gestreken worden met een doek ertussen.
  • Pas op met teveel zonlicht, ik verbleek ervan.
Koop Nu
Van dit tafelzeil wil ik een...
Van dit tafelzeil wil ik graag een
afsnijding van de rol
rond tafelzeil
ovaal tafelzeil
Er zijn ovale tafels en ellipsvormige tafels. Het verschil volgens ons: een ovale tafel is een ronde tafel met een rechthoekig tussenstuk. Er zijn veel verschillende soorten ellips-vormige tafels. De hoek van een ellips-vormige tafel is door ons niet te berekenen. Daarom hebben we een patroon van uw tafel nodig. Klik hier voor een verduidelijkende illustratie van het verschil
Ovale tafel
Ellipsvormige tafel
hele rol met 10% korting
proefstukje bestellen
Product reviews
A H.06-02-2015
jammer dat het tafelzeil aan
jammer dat het tafelzeil aan geen enkele zijde haaks was. Wel echter lang en breed genoeg om haaks te maken. Voor mij te doen, zal echter niet voor iedereen eenvoudig zijn.
31