Transparant Tafelzeil

Bent u op zoek naar een transparant tafelzeil voor uw tafel? In deze categorie vindt u alle transparante tafelzeilen die 1001Tafelkleden.com te bieden heeft. Er zijn verschillende soorten transparant tafelzeil. Er is transparant tafelzeil met patroontjes erin verwerkt, zodat de tafel zichtbaar is maar dat het tafelzeil ook meer functie heeft dan alleen bescherming.

Natuurlijk is er ook het reguliere transparante tafelzeil in verschillende diktes. Zo is er het 0,1 mm dikke transparante tafelzeil, wat dunner is dan het gemiddelde tafelzeil wat er te koop is. Het ligt als een soort heldere transparante folie op de tafel, maar het beschermt vooral tegen vloeistoffen en niet tegen andere aanvallen op de tafel. Het 0,2mm en 0,3mm dikke transparante tafelzeil is wat steviger, en biedt ook bescherming tegen bijvoorbeeld scherpe voorwerpen. Het 0,5mm dikke transparante tafelzeil is erg stevig, en ook wat stugger dan de eerder genoemde diktes. Het biedt dan ook een goede bescherming tegen vrijwel alles wat een tafel te verduren krijgt.

De ultieme tafelbeschermer in deze categorie is echter de transparante tafelbeschermmat van 2,2mm dik. Deze tafelbeschermmat kunt u op maat van de tafel snijden en ligt dan als een soort transparante glasplaat op de tafel.

Shop Transparant Tafelzeil

Transparant Tafelzeil - In Beeld
View as Grid List

19 Producten

Aflopend
per pagina
View as Grid List

19 Producten

Aflopend
per pagina