Transparant Tafelkleed

Heeft u een tafel met een prachtig tafelblad en wilt u graag de tafel beschermen, zonder de tafel helemaal te bedekken met een ondoorzichtig tafelkleed? Dan is een transparant tafelkleed uitermate geschikt voor uw tafel!

Een transparant tafelkleed is verkrijgbaar in verschillende diktes. De dunste variant is 0,1 mm dik (dat is echt heel dun!). Het beschermt de tafel alleen tegen vloeistoffen. Het materiaal wordt vaak als extra bescherming over een gewoon katoenen tafelkleed gelegd, zodat het niet zo snel gewassen hoeft te worden. Een dikte van 0,2 mm is gangbaar en wordt meestal in de winkels verkocht. Alle doorzichtige tafelkleden met een dessin zijn 0,2 mm dik. Dan zijn er nog de diktes 0,3 mm en 0,5 mm. Het doorzichtige tafelzeil van 0,3 mm dik is net iets dikker en steviger dan de gangbare dikte van 0,2 mm. Dat maakt dat het net iets beter beschermt en het ook wat langer meegaat. Het tafelzeil van van 0,5 mm dik is echt een heel dik en stevig kleed. Je kunt het aan alle zijden laten overhangen mits de overhang aan alle zijden minimaal 20 cm is. Is de overhang kleiner, dan gaat het kleed uitstaan omdat het zo stevig is. Een oplossing hiervoor is om het 0,5 mm dikke tafelzeil slechts aan de 2 lange zijden over te laten hangen en aan de andere 2 zijden gelijk met de tafelrand te knippen. Het ligt dan mooi strak op de tafel.

Last but not least: ook verkrijgbaar in deze categorie is onze dikke doorzichtige tafelbeschermmat, de ultieme tafelbescherming van 2,2 mm dik. Deze mat ligt als een soort flexibele glasplaat op je tafel. Hij is verkrijgbaar in een breedte van 80 - 150 cm. Ideaal! Is je tafel nog breder dan 150 cm, dan hebben we als alternatief het transparante tafelzeil van 0,75 mm dik. Dit materiaal kun je ook al als mat op je tafel leggen. De breedte is 183 cm.

Shop Alle Transparante Tafelkleden

Transparant Tafelkleed - In Beeld
View as Grid List

19 Producten

Aflopend
per pagina
View as Grid List

19 Producten

Aflopend
per pagina