Tafelkleed Happy Leaves

X

Tafelkleed Happy Leaves

Dit product delen
€ 24,95
Op voorraad

Hip stoffen tafelkleed met pvc coating. Leuk grafisch bladmotief in allerlei vrolijke kleuren. Het tafelkleed is gemaakt van 100% katoen (panamakatoen) en gecoat met een matte pvc coating. Het kleed voelt hierdoor sterk en stevig aan. De stofstructuur is ... meer informatie

Laat ons je tafelkleed op maat knippen!
Een of meerdere hele rollen van dit tafelkleed kopen?
Een rol van dit tafelkleed bevat 20,00 meter, is 132 centimeter breed en kost slechts € 424,15. Dat betekent dat je € 74,85 korting krijgt! Ideaal als je nét iets meer tafelkleed nodig hebt!
Vergelijk de kleuren en het materiaal "in het echt"
Een staaltje kost slechts € 0,99, inclusief verzendkosten. Een proefstukje is ideaal om de kleuren van het product in het echt te zien, om de stof in het echt te kunnen voelen en om een idee te krijgen van de grootte van het patroon / dessin. De grootte van het staaltje varieert per product en is meestal ongeveer 10 x 15 cm. Van een aantal artikelen hebben we beperkt stalenmateriaal en is het wat kleiner.
Materiaal
100% katoen met matte pvc coating
Levertijd
3 tot 4 weken
Wasmachine
Op eigen risico: leverancier raad het niet aan
Strijken
Mag aan de achterzijde gestreken worden, met een theedoek ertussen.
Outdoor
Al onze tafelkleden zijn waterdicht en dus in dat opzicht uitermate geschikt om buiten te gebruiken als tuintafelkleed. Wat betreft de kleurvastheid zijn het geen echte all-wheather tafelkleden en zullen de kleuren van alle tafelkleden enigszins verbleken
Breedte
Tot 132 cm.
Volledige beschrijving

Hip stoffen tafelkleed met pvc coating. Leuk grafisch bladmotief in allerlei vrolijke kleuren. Het tafelkleed is gemaakt van 100% katoen (panamakatoen) en gecoat met een matte pvc coating. Het kleed voelt hierdoor sterk en stevig aan. De stofstructuur is nog goed zichtbaar, maar niet meer voelbaar door de coating. Aan de bovenkant is dit vrolijke tafelkleed net zo glad als een plastic tafelkleed of tafelzeil.