Tafelkleed Glamour crème 280

X

Tafelkleed Glamour crème 280

Dit product delen
€ 29,95
Op voorraad

Altijd lastig om dit soort tafelkleden goed op de foto te krijgen, in het echt is het nog veel mooier! Crème tafelkleed met gouden lurexdraadjes die in de stof verweven zijn. Perfect voor de feestdagen, maar ook voor iedere andere dag. Leuk dat minimalistisch ... meer informatie

Laat ons je tafelkleed op maat knippen!
Een of meerdere hele rollen van dit tafelkleed kopen?
Een rol van dit tafelkleed bevat 20,00 meter, is 280 centimeter breed en kost slechts € 509,15. Dat betekent dat je € 89,85 korting krijgt! Ideaal als je nét iets meer tafelkleed nodig hebt!
Vergelijk de kleuren en het materiaal "in het echt"
Een staaltje kost slechts € 0,99, inclusief verzendkosten. Een proefstukje is ideaal om de kleuren van het product in het echt te zien, om de stof in het echt te kunnen voelen en om een idee te krijgen van de grootte van het patroon / dessin. De grootte van het staaltje varieert per product en is meestal ongeveer 10 x 15 cm. Van een aantal artikelen hebben we beperkt stalenmateriaal en is het wat kleiner.
Materiaal
Polyesterkatoen met acryl coating
Levertijd
3 tot 4 weken
Wasmachine
Ja
Strijken
Mag aan de achterzijde gestreken worden, ook met stoom.
Outdoor
Al onze tafelkleden zijn waterdicht en dus in dat opzicht uitermate geschikt om buiten te gebruiken als tuintafelkleed. Wat betreft de kleurvastheid zijn het geen echte all-wheather tafelkleden en zullen de kleuren van alle tafelkleden enigszins verbleken
Breedte
Tot 280 cm.
Volledige beschrijving

Altijd lastig om dit soort tafelkleden goed op de foto te krijgen, in het echt is het nog veel mooier! Crème tafelkleed met gouden lurexdraadjes die in de stof verweven zijn. Perfect voor de feestdagen, maar ook voor iedere andere dag. Leuk dat minimalistisch gouden glitter accentje! Dit hippe tafellaken is voorzien van een acryl coating. Het kleed voelt nog steeds aan als een echte stof en is flexibel. Makkelijk schoon te maken met een vochtige doek, waterdicht en vlekwerend.