Sweet animals roze

€ 8,95
-
+
Brocante tafelzeil met afbeeldingen van poezieplaatjes o.a. poesjes, hondjes en eenden en aan de zijkanten een rand van grijs/witte kant van 9 cm. Ondergrond is felroze met oranje stipjes van 4 mm. Goede kwaliteit!
Kenmerken
Thema's Brocante / romantisch, Dieren, Fotoprint tafelzeil, Kinderdessins
Kleur multicolour, roze
Materiaal Plastic tafelzeil voorzien van zachte vlies rug aan de onderzijde
Levertijd op voorraad; verzending doorgaans binnen 2 werkdagen

Gebruiksaanwijzing gewoon tafelzeil en niet uitwasbare PVC gecoate stoffen

Zo heeft u lang plezier van mij……………

  • Behandel mij niet met schuur- en bleekmiddelen.
  • Scherpe voorwerpen vormen een bedreiging voor mij.
  • Wilt u mij opgevouwen bewaren? Zorg dan dat bij het opvouwen de onderzijde van het kleed naar buiten valt, zodat mijn PVC toplaag niet zo snel beschadigt.
  • Stel mij niet te lang bloot aan bepaalde kleurstoffen. Vlekken van mosterd, tomaten, rode bieten, kerrie, e.d. trekken vrijwel direct in het zeil. Tip: houd een vochtig doekje bij de hand om ze nog tijdens de maaltijd af te nemen, na de maaltijd is voor veel tafelzeiltjes al te laat. Heeft u onverhoopt toch een moeilijk verwijderbare vlek, hang het tafelkleed dan in zijn geheel een uurtje in de zon en de meeste vlekken zullen verbleken. Vlekken zullen ook uit zichzelf na enkele weken vervagen.
  • Stop mij niet in de wasmachine; daar word ik niet mooier van.
  • Ik kan voorzichtig aan de achterkant gestreken worden met een doek ertussen.
  • Pas op met teveel zonlicht, ik verbleek ervan.
Koop Nu
Van dit tafelzeil wil ik een...
Van dit tafelzeil wil ik graag een
afsnijding van de rol
rond tafelzeil
ovaal tafelzeil
Er zijn ovale tafels en ellipsvormige tafels. Het verschil volgens ons: een ovale tafel is een ronde tafel met een rechthoekig tussenstuk. Er zijn veel verschillende soorten ellips-vormige tafels. De hoek van een ellips-vormige tafel is door ons niet te berekenen. Daarom hebben we een patroon van uw tafel nodig. Klik hier voor een verduidelijkende illustratie van het verschil
Ovale tafel
Ellipsvormige tafel
hele rol met 10% korting
proefstukje bestellen
Product reviews
C N.12-08-2015
De tafelkleden zijn goed, en
De tafelkleden zijn goed, en ik vond het briefje wat erbij zat voor het onderhoud ook prettig. Alleen bij het bestellen is een aantal keer iets fout gegeaan, ik kon de stap naar betalen via Ideal niet maken, elke keer kwam ik weer terug in het vorige scherm. Voor mij bijna een reden om naar de concurent te gaan, want dat vond ik heel irritant !! Voor jullie zeker een aandachtspuntje.
31