Striscia Gris 280

X

Striscia Gris 280

Dit product delen
€ 29,95
Op voorraad

Minimalistisch gemêleerd grijs tafelkleed met modern strepen patroon. Chic, classy en daarmee perfect geschikt voor een chic etentje. Luxe polyester katoenen tafelkleed met acryl coating. Praktisch in gebruik door de waterafstotende en vlekwerende toplaag. Voelt nog ... meer informatie

Laat ons je tafelkleed op maat knippen!
Een of meerdere hele rollen van dit tafelkleed kopen?
Een rol van dit tafelkleed bevat 20,00 meter, is 280 centimeter breed en kost slechts € 509,15. Dat betekent dat je € 89,85 korting krijgt! Ideaal als je nét iets meer tafelkleed nodig hebt!
Vergelijk de kleuren en het materiaal "in het echt"
Een staaltje kost slechts € 0,99, inclusief verzendkosten. Een proefstukje is ideaal om de kleuren van het product in het echt te zien, om de stof in het echt te kunnen voelen en om een idee te krijgen van de grootte van het patroon / dessin. De grootte van het staaltje varieert per product en is meestal ongeveer 10 x 15 cm. Van een aantal artikelen hebben we beperkt stalenmateriaal en is het wat kleiner.
Materiaal
Polyesterkatoen met acryl coating
Levertijd
3 tot 4 weken
Wasmachine
Ja
Strijken
Mag aan de achterzijde gestreken worden, ook met stoom.
Outdoor
Al onze tafelkleden zijn waterdicht en dus in dat opzicht uitermate geschikt om buiten te gebruiken als tuintafelkleed. Wat betreft de kleurvastheid zijn het geen echte all-wheather tafelkleden en zullen de kleuren van alle tafelkleden enigszins verbleken
Breedte
Tot 280 cm.
Volledige beschrijving

Minimalistisch gemêleerd grijs tafelkleed met modern strepen patroon. Chic, classy en daarmee perfect geschikt voor een chic etentje. Luxe polyester katoenen tafelkleed met acryl coating. Praktisch in gebruik door de waterafstotende en vlekwerende toplaag. Voelt nog steeds aan als een stoffen tafelkleed en niet als een tafelzeil. Het tafelkleed is uitwasbaar in de wasmachine.