Streep provencaals Marlinde zand gtl

€ 17,25
-
+
Provencaals tafellinnen met strepen en fijne bloemetjes en olijfjes in naturelkleur. Gecoat met een acryl coating, afwasbaar en uitwasbaar. Houd bij het bestellen rekening met een krimp tot 4% na het wassen. Een tafelkleed van 250 cm kan dus tot 10 cm krimpen. Strepen lopen in lengterichting van de tafel. De kleuren op de tafelfoto komen het meest overeen.
Kenmerken
Thema's Groente / fruit, Provencaals, Strepen tafelzeil
Kleur naturel
Materiaal Stof met afwasbare coating waarbij stofgevoel behouden blijft
Levertijd op voorraad; afgewerkt tafelkleed 1 tot 2 weken

Gebruiksaanwijzing stoffen met acryl of teflon coating

Zo heeft u lang plezier van mij……………

  • Behandel mij niet met schuur- en bleekmiddelen.
  • Scherpe voorwerpen vormen een bedreiging voor mij.
  • Stel mij niet te lang bloot aan bepaalde kleurstoffen. Vlekken van mosterd, tomaten, rode bieten, kerrie, e.d. kunnen snel in het zeil trekken. Tip: houd een vochtig doekje bij de hand om vlekken nog tijdens de maaltijd te verwijderen, na de maaltijd is soms al te laat. Heeft u onverhoopt toch een moeilijk verwijderbare vlek, hang het tafelkleed dan in zijn geheel een uurtje in de zon en de meeste vlekken zullen verbleken. Vlekken zullen ook uit zichzelf na enkele weken vervagen.
  • Ik mag in de wasmachine gewassen worden met een fijnwasprogramma op 30 graden. 1 à 2 keer per jaar wassen is ruim voldoende.
  • Ik kan voorzichtig aan de achterkant gestreken worden, eventueel met stoom.
  • Pas op met teveel zonlicht, ik verbleek ervan.
Koop Nu
Van dit tafelkleed wil ik een...
Van dit tafelkleed wil ik graag een
afsnijding van de rol
afsnijding van de rol met afgewerkte randen
rond tafelkleed met afgewerkte randen
ovaal tafelkleed met afgewerkte randen
Er zijn ovale tafels en ellipsvormige tafels. Het verschil volgens ons: een ovale tafel is een ronde tafel met een rechthoekig tussenstuk. Er zijn veel verschillende soorten ellips-vormige tafels. De hoek van een ellips-vormige tafel is door ons niet te berekenen. Daarom hebben we een patroon van uw tafel nodig. Klik hier voor een verduidelijkende illustratie van het verschil
Ovale tafel
Ellipsvormige tafel
hele rol met 10% korting
proefstukje bestellen
Product reviews
M.A. L.23-03-2015
Allereerst wil ik je bedanken
Allereerst wil ik je bedanken voor de goede en fijne service vooral het meedenken en het bepalen van de maat de kleden zijn erg mooi en heel netjes afgewerkt en in goede staat ontvangen, kortom ik ben heel tevreden. Nogmaals dank je wel.
A.M. N.27-06-2015
Mooi motief, snelle levering
Mooi motief, snelle levering
52