Prijsinformatie

Prijzen en bestelkosten

Al onze prijzen worden inclusief BTW vermeld. De verzendkosten worden duidelijk aangegeven tijdens het bestelproces.

Kortingscodes:

Kortingscodes zijn geldig op de hele collectie met uitzondering van de sale-artikelen. Ook over de verzendkosten wordt geen korting berekend.

Prijsbepaling:

Bij onze prijsbepalingen laten we ons leiden door onderstaande zaken. We horen het graag als een artikel naar uw mening te hoog geprijsd is.

  1. Tafelzeil is onze passie. Dat betekent enerzijds dat we er scherp op letten dat we de kosten zo laag mogelijk houden. Anderzijds betekent het ook dat we een redelijke prijs nodig hebben om te kunnen bestaan, dus geen woekerprijzen, maar ook geen dumpprijzen. Een eerlijke prijs voor een eerlijk product.
  2. Service vinden we uitermate belangrijk. Dat kost veel en dat mág ook wat kosten. We willen er redelijkerwijs alles aan doen om tevreden klanten te hebben en te houden.
  3. De kosten van rolverzendingen zijn hoog: de rollen zijn 1,60 - 1,80 mtr. lang, dit is langer dan de door de meeste pakketdiensten gehanteerde maximale pakketgrootte.
  4. We hebben op de tafelzeilrollen veel onbruikbare stukken. Als het om meerdere meters gaat gaan ze retour naar de leverancier. Echter heel veel kleinere stukken met kleine foutjes worden weggegooid of gaan naar een goed doel.
  5. We maken geen gebruik van goedkope arbeidskrachten, maar werken met moeders die zelf ook zeiltjes gebruiken en daardoor heel goed begrijpen wat iedereen op tafel wil.
  6. We hebben een enorme collectie tafelzeil voorradig om onze klanten zo goed en zo snel mogelijk van dienst te zijn. We hebben daarbij de keuze gemaakt om niet alleen bestsellers te verkopen, maar ook de minder gevraagde, meer bijzondere artikelen.Het vraagt voortdurende investeringenom ook in de toekomst het brede, bijzondere aanbod te kunnen continueren.
  7. We hebben ervoor gekozen om ook kleine bestellingen te accepteren vanaf 50 cm, wat relatief gezien veel tijd kost.