Polka blue

Polka blue

Dit product delen
Speciale prijs € 9,95 Normale prijs € 17,95
Op voorraad
Aquablauw tafellinnen met  witte noppen/stippen en een acryl coating. Stip meet 4,5 cm. Het katoen is wat grover, waardoor de stofstructuur ietsoelbaar is. Afwasbaar en uitwasbaar. Houd bij het bestellen rekening met een mogelijke krimp tot 4% na het wassen. Dus in het geval ... meer informatie
Laat ons je tafelkleed op maat knippen!
Een of meerdere hele rollen van dit tafelkleed kopen?
Een rol van dit tafelkleed bevat 25,00 meter, is 140 centimeter breed en kost slechts € 211,44. Dat betekent dat je € 37,31 korting krijgt! Ideaal als je nét iets meer tafelkleed nodig hebt!
Vergelijk de kleuren en het materiaal "in het echt"
Een staaltje kost slechts € 0,99, inclusief verzendkosten. Een proefstukje is ideaal om de kleuren van het product in het echt te zien, om de stof in het echt te kunnen voelen en om een idee te krijgen van de grootte van het patroon / dessin. De grootte van het staaltje varieert per product en is meestal ongeveer 10 x 15 cm. Van een aantal artikelen hebben we beperkt stalenmateriaal en is het wat kleiner.
Materiaal
100% katoen met acryl coating
Levertijd
3 tot 4 weken
Wasmachine
Ja
Strijken
Mag aan de achterzijde gestreken worden, ook met stoom.
Outdoor
Al onze tafelkleden zijn waterdicht en dus in dat opzicht uitermate geschikt om buiten te gebruiken als tuintafelkleed. Wat betreft de kleurvastheid zijn het geen echte all-wheather tafelkleden en zullen de kleuren van alle tafelkleden enigszins verbleken
Breedte
Tot 140 cm.
Volledige beschrijving
Aquablauw tafellinnen met  witte noppen/stippen en een acryl coating. Stip meet 4,5 cm. Het katoen is wat grover, waardoor de stofstructuur iets voelbaar is. Afwasbaar en uitwasbaar. Houd bij het bestellen rekening met een mogelijke krimp tot 4% na het wassen. Dus in het geval van een tafelkleed van 250 cm kan er 10 cm krimp optreden.