Plakfolie Cabane playa

€ 10,94
-
+
Plakplastic/kleeffolie met afbeelding van steigerhout / sloophout in naturelbruin met grijsblauw. Verkoopeenheid per rol van 45 x 300 cm.  We hebben ook tafelzeil Cabane playa in onze collectie!
Kenmerken
Thema's Hip plakfolie, Hout / steigerhout / sloophout
Kleur bruin, naturel, taupe
Materiaal Plakfolie
Levertijd op voorraad; verzending doorgaans binnen 2 werkdagen

Plakplastic/kleeffolie is bedoeld om allerlei dingen op te leuken, bijv. meubels, boekenplanken, kastinterieurs, boeken, laptops, etc. Niet bedoeld als tafelbescherming, daar is het te dun voor. Kan wel op tafels gebruikt worden in combinatie met onze doorzichtige tafelbeschermmat. Let op: wilt u het plakfolie op grotere oppervlakten plakken, houd er dan rekening mee dat plakfolie niet op patroon aan te brengen is zoals behang. Het is vrij moeilijk om de banen op elkaar aan te laten sluiten, vaak heb je dan enige overlap nodig en moet je wat schuiven om de stukken netjes aan te brengen.

Koop Nu
Artikel per stuk
Product reviews
Jolanda10-10-2014
Fijn product
Erg fijn product, love it!
Maaike L.30-10-2014
Deze bestelling is geannuleerd. ..
Deze bestelling is geannuleerd. .. Daar heb ook 2 mails voor moeten sturen. .. Toen excuus gehad met de belofte dat mijn geld terug gestort zou worden. .. Helaas nog steeds niets terug ontvangen en krijg ook geen reactie op mijn mails... ????
Esther S.05-01-2015
Plakfolie ziet er prachtig uit.
Plakfolie ziet er prachtig uit. Is helaas niet heel makkelijk aan te brengen. Het rolt niet fijn mee. Ik kocht bij de bouwmarkt een ander merk, andere houtsoort. Deze was veel steviger en makkelijk aan te brengen. Een rol had halverwege de rol een lelijke beschadiging van 6 a 8 cm. Stoer dessin, mindere kwaliteit.
4.33333333333333