Ondertafelkleed foam antislip wit 170

€ 14,95
-
+

Antislip ondertafelkleed van 2 mm dik om uw tafel te beschermen, dit is niet nodig in combinatie met ons tafelzeil of tafellinnen, want deze zijn waterdicht. Het is gewoon een extra bescherming voor uw tafel. Zowel de boven- als onderzijde zijn van een hoogwaardige kwaliteit soft foam. 

Kenmerken
Thema's Ondertafelkleden
Kleur wit
Materiaal ondertafelkleed
Levertijd op voorraad; verzending doorgaans binnen 2 werkdagen

Gebruiksaanwijzing gewoon tafelzeil en niet uitwasbare PVC gecoate stoffen

Zo heeft u lang plezier van mij……………

  • Behandel mij niet met schuur- en bleekmiddelen.
  • Scherpe voorwerpen vormen een bedreiging voor mij.
  • Wilt u mij opgevouwen bewaren? Zorg dan dat bij het opvouwen de onderzijde van het kleed naar buiten valt, zodat mijn PVC toplaag niet zo snel beschadigt.
  • Stel mij niet te lang bloot aan bepaalde kleurstoffen. Vlekken van mosterd, tomaten, rode bieten, kerrie, e.d. trekken vrijwel direct in het zeil. Tip: houd een vochtig doekje bij de hand om ze nog tijdens de maaltijd af te nemen, na de maaltijd is voor veel tafelzeiltjes al te laat. Heeft u onverhoopt toch een moeilijk verwijderbare vlek, hang het tafelkleed dan in zijn geheel een uurtje in de zon en de meeste vlekken zullen verbleken. Vlekken zullen ook uit zichzelf na enkele weken vervagen.
  • Stop mij niet in de wasmachine; daar word ik niet mooier van.
  • Ik kan voorzichtig aan de achterkant gestreken worden met een doek ertussen.
  • Pas op met teveel zonlicht, ik verbleek ervan.
Koop Nu
Van dit tafelzeil wil ik een...
Van dit tafelzeil wil ik graag een
afsnijding van de rol
rond tafelzeil
ovaal tafelzeil
Er zijn ovale tafels en ellipsvormige tafels. Het verschil volgens ons: een ovale tafel is een ronde tafel met een rechthoekig tussenstuk. Er zijn veel verschillende soorten ellips-vormige tafels. De hoek van een ellips-vormige tafel is door ons niet te berekenen. Daarom hebben we een patroon van uw tafel nodig. Klik hier voor een verduidelijkende illustratie van het verschil
Ovale tafel
Ellipsvormige tafel
proefstukje bestellen
Product reviews
Marja W.29-03-2015
Bezorging snel. Informatieverstrekking na vraag
Bezorging snel. Informatieverstrekking na vraag uitstekend. Tafelbescherming goed, alleen tafelkleed glijdt een beetje op de tafelbeschermer, vooral lastig bij schuieren, had toch liever antislip molton gehad.
Danielle B.12-08-2015
Super goede service, er was
Super goede service, er was een tafelzeil niet meer leverbaar maar men kwam met een goed alternatief. De zeilen zijn erg mooi van design en hebben goede kwaliteit
R.G H.23-09-2015
Ik ben heel tevreden, ik
Ik ben heel tevreden, ik had een ondertafelkleed foam antislip besteld, goede kwaliteit, snelle levering. Bedankt
43