Linnen beach 280

X

Linnen beach 280

Dit product delen
€ 17,95
Op voorraad

Prachtige kwaliteit linnen tafelkleed. Mooi gemêleerd en voorzien van een acryl coating, waardoor het eenvoudig afneembaar is met een vochtige doek. Het kan ook uitgewassen worden in de wasmachine. Houd bij het bestellen rekening met een mogelijke krimp tot 4% na het ... meer informatie

Laat ons je tafelkleed op maat knippen!
Een of meerdere hele rollen van dit tafelkleed kopen?
Een rol van dit tafelkleed bevat 20,00 meter, is 140 centimeter breed en kost slechts € 305,15. Dat betekent dat je € 53,85 korting krijgt! Ideaal als je nét iets meer tafelkleed nodig hebt!
Vergelijk de kleuren en het materiaal "in het echt"
Een staaltje kost slechts € 0,99, inclusief verzendkosten. Een proefstukje is ideaal om de kleuren van het product in het echt te zien, om de stof in het echt te kunnen voelen en om een idee te krijgen van de grootte van het patroon / dessin. De grootte van het staaltje varieert per product en is meestal ongeveer 10 x 15 cm. Van een aantal artikelen hebben we beperkt stalenmateriaal en is het wat kleiner.
Materiaal
100% linnen met acryl coating
Levertijd
3 tot 4 weken
Wasmachine
Ja
Strijken
Mag aan de achterzijde gestreken worden, ook met stoom.
Outdoor
Al onze tafelkleden zijn waterdicht en dus in dat opzicht uitermate geschikt voor gebruik als tuintafelkleed. Dit tafelkleed heeft echter een hogere lichtechtheid dan gemiddeld, dat wil zeggen dat het minder snel zal verkleuren onder invloed van zonlicht.
Breedte
Tot 140 cm.
Kwaliteit coating
Volledige beschrijving

Prachtige kwaliteit linnen tafelkleed. Mooi gemêleerd en voorzien van een acryl coating, waardoor het eenvoudig afneembaar is met een vochtige doek. Het kan ook uitgewassen worden in de wasmachine. Houd bij het bestellen rekening met een mogelijke krimp tot 4% na het wassen. Dus in het geval van een tafelkleed van 250 cm kan er tot 10 cm krimp optreden.