Levertijd

We streven ernaar om alle bestellingen die voorradig én betaald zijn binnen 2 werkdagen te verzenden. In 90% van de gevallen lukt dit ook. We zijn een klein bedrijf; het is vaak improviseren als het erg druk is, als er plotseling iemand uitvalt of als er iets tussenkomt wat echt voorrang vraagt. We behouden ons dan ook het recht voor om hiervan af te wijken en vragen uw begrip mocht de levertijd iets langer zijn.

iDEAL betalingen worden direct bij ons bijgeschreven. Bij overboekingen kan het tot 4 dagen duren voor de betaling bij ons binnen is. Houd hiermee rekening tijdens het bestellen.

Indien op de website bij een product een levertijd vermeldt staat van bijv. 2 weken, dan geldt natuurlijk de levertijd zoals die bij het product is aangegeven en kunnen we het artikel niet binnen 2 werkdagen verzenden. Dit is o.a. het geval bij tafelkleden die door onze naaister afgewerkt moeten worden. Daarnaast komen veel artikelen uit het buitenland, waardoor er een langere levertijd op zit, bijv. 3-4 weken. De op de website aangegeven levertijden zijn de normale levertijden waarin de meeste bestellingen geleverd kunnen worden. Er kan echter vertraging optreden door bijzondere omstandigheden, vooral bij artikelen die we uit het buitenland bestellen.

We hopen dan ook op uw begrip als de levertijd iets langer is dan aangegeven. Bestellingen worden zoveel mogelijk compleet uitgeleverd. De kosten van rolverzendingen zijn hoog: de rollen zijn 1,60 1,80 mtr. lang, dit is langer dan de bij vele pakketdiensten gehanteerde maximale pakketgrootte. Dat betekent dat de levertijd van gecombineerde bestellingen gelijk is aan de levertijd van het artikel met de langste levertijd. Natuurlijk kan daar in overleg van afgeweken worden.