Kant retrocirkel creme waterdicht

€ 8,95
-
+
Tafelzeil met creme kanten kleedjes, welke een doorsnede hebben van ongeveer 13 centimeter. Let op: dit kant is waterdicht, het is voorzien van een dun laagje transparant pvc aan de achterzijde. Het is mogelijk om van dit kant ook een rond tafelkleed te leveren, maar daarvoor moeten we dan wel door de cirkels heen knippen. De kleur creme op de 1e foto is goed.
Kenmerken
Thema's Kant plastic
Kleur crème / écru
Materiaal Plastic tafelzeil zonder zachte vlies rug aan de onderzijde
Levertijd op voorraad; verzending doorgaans binnen 2 werkdagen

Gebruiksaanwijzing gewoon tafelzeil en niet uitwasbare PVC gecoate stoffen

Zo heeft u lang plezier van mij……………

  • Behandel mij niet met schuur- en bleekmiddelen.
  • Scherpe voorwerpen vormen een bedreiging voor mij.
  • Wilt u mij opgevouwen bewaren? Zorg dan dat bij het opvouwen de onderzijde van het kleed naar buiten valt, zodat mijn PVC toplaag niet zo snel beschadigt.
  • Stel mij niet te lang bloot aan bepaalde kleurstoffen. Vlekken van mosterd, tomaten, rode bieten, kerrie, e.d. trekken vrijwel direct in het zeil. Tip: houd een vochtig doekje bij de hand om ze nog tijdens de maaltijd af te nemen, na de maaltijd is voor veel tafelzeiltjes al te laat. Heeft u onverhoopt toch een moeilijk verwijderbare vlek, hang het tafelkleed dan in zijn geheel een uurtje in de zon en de meeste vlekken zullen verbleken. Vlekken zullen ook uit zichzelf na enkele weken vervagen.
  • Stop mij niet in de wasmachine; daar word ik niet mooier van.
  • Ik kan voorzichtig aan de achterkant gestreken worden met een doek ertussen.
  • Pas op met teveel zonlicht, ik verbleek ervan.
Koop Nu
Van dit tafelzeil wil ik een...
Van dit tafelzeil wil ik graag een
afsnijding van de rol
rond tafelzeil
ovaal tafelzeil
Er zijn ovale tafels en ellipsvormige tafels. Het verschil volgens ons: een ovale tafel is een ronde tafel met een rechthoekig tussenstuk. Er zijn veel verschillende soorten ellips-vormige tafels. De hoek van een ellips-vormige tafel is door ons niet te berekenen. Daarom hebben we een patroon van uw tafel nodig. Klik hier voor een verduidelijkende illustratie van het verschil
Ovale tafel
Ellipsvormige tafel
hele rol met 10% korting
proefstukje bestellen
Product reviews
William G.05-08-2014
Bij het zoeken naar een
Bij het zoeken naar een geschikt tafelkleed op 1001tafelkleden.com uitgekomen. Toen we een geschikt design hadden gevonden eerst een monster voor €0,99 op laten sturen om de kleur te bekijken. Mooie service, want je scherm geeft nooit goed de kleuren weer. Na goedkeuring de definitieve bestelling geplaatst, en op de rol laten komen zodat er geen vouwen of kreuken in zitten. Er zijn ook wat opmerkingen. De beloofde levertijden worden niet gehaald, want je krijgt na 1 of 2 werkdagen pas bericht dat je zending er aan komt met 1 a 2 werkdagen, dat kunnen dus 4 werkdagen worden. Geeft niet, maar de belofte wordt niet waargemaakt. Tevens had ik een alternatief bezorgadres opgegeven, maar dat werkt niet goed op de site, en de zending werd thuis bezorgd. Gelukkig was er iemand thuis, maar dit moet beter. Zou ik hier weer bestellen: ja. Maar de afhandeling mag nog iets beter.
31