Folie zilver

€ 8,95
-
+
Stevig folie in zilvergrijs, ook te leveren in goudkleur. Let op: dit is geen glimmend zilver tafelzeil.
Kenmerken
Thema's Feestelijk, Uni / effen
Kleur zilver
Materiaal Plastic tafelzeil zonder zachte vlies rug aan de onderzijde
Levertijd op voorraad; verzending doorgaans binnen 2 werkdagen

Gebruiksaanwijzing gewoon tafelzeil en niet uitwasbare PVC gecoate stoffen

Zo heeft u lang plezier van mij……………

  • Behandel mij niet met schuur- en bleekmiddelen.
  • Scherpe voorwerpen vormen een bedreiging voor mij.
  • Wilt u mij opgevouwen bewaren? Zorg dan dat bij het opvouwen de onderzijde van het kleed naar buiten valt, zodat mijn PVC toplaag niet zo snel beschadigt.
  • Stel mij niet te lang bloot aan bepaalde kleurstoffen. Vlekken van mosterd, tomaten, rode bieten, kerrie, e.d. trekken vrijwel direct in het zeil. Tip: houd een vochtig doekje bij de hand om ze nog tijdens de maaltijd af te nemen, na de maaltijd is voor veel tafelzeiltjes al te laat. Heeft u onverhoopt toch een moeilijk verwijderbare vlek, hang het tafelkleed dan in zijn geheel een uurtje in de zon en de meeste vlekken zullen verbleken. Vlekken zullen ook uit zichzelf na enkele weken vervagen.
  • Stop mij niet in de wasmachine; daar word ik niet mooier van.
  • Ik kan voorzichtig aan de achterkant gestreken worden met een doek ertussen.
  • Pas op met teveel zonlicht, ik verbleek ervan.
Koop Nu
Van dit tafelzeil wil ik een...
Van dit tafelzeil wil ik graag een
afsnijding van de rol
rond tafelzeil
ovaal tafelzeil
Er zijn ovale tafels en ellipsvormige tafels. Het verschil volgens ons: een ovale tafel is een ronde tafel met een rechthoekig tussenstuk. Er zijn veel verschillende soorten ellips-vormige tafels. De hoek van een ellips-vormige tafel is door ons niet te berekenen. Daarom hebben we een patroon van uw tafel nodig. Klik hier voor een verduidelijkende illustratie van het verschil
Ovale tafel
Ellipsvormige tafel
hele rol met 10% korting
proefstukje bestellen
Product reviews
Reinder W.07-11-2014
Zeer geachte medewerkers 1001 Tafelkleden.com,
Zeer geachte medewerkers 1001 Tafelkleden.com, Wat goed zeg dat mij gevraagd wordt wat ik van de folie zilver vind en dat ga ik nu meteen vertellen dus ga ik er eens even goed voor zitten.Ga alvast maar lekker met je armen over elkaar zitten voordat U verder gaat lezen en hier komt het. Om te beginnen ben ik huizenhoog blij met dat plastic folie en dat zal niet alleen maar voor de kleur zilver gelden maar ook voor andere kleuren plastic folie als die er zouden zijn daar ik al een tijd zoek naar rood folie,groen folie,lichtblauw folie,enzofoorts,enzofoorts,enzofoorts.Dus hoop ik echter wel dat die andere kleuren folie ook nog eens op de markt komen.Mochten ook die andere kleuren er zijn dan hap ik onmiddellijk toe als ik ze zie en tegenkom.Ik blijf er op hopen met veel groeten van Reinder Wybenga.
Reinder W.06-08-2015
PVC-folies zijn (tafel)zeilen waar ik
PVC-folies zijn (tafel)zeilen waar ik altijd naar uitkijk;plakfolie wordt er niet mee bedoeld.Zeker weten ben ik blij met elk PVC-folie zo ook met het folie zilver wat ik onlangs toegezonden kreeg na mijn bestelling.En zo hoop ik wat ik reeds eerder gezegd heb ook nog op rood PVC-folie en ook op groen en meerdere effen kleuren.Ik hoop dat die ook nog eens op de markt bij jullie komen,met groeten van Reinder Wybenga.
52