Dress lichtblauw

€ 14,60
-
+
Lichtblauw tafellinnen met kleine middenblauwe stipjes van 3mm en nostalgische afbeeldingen van popjes met verkleeduitrusting, zoals wij die vroeger kennen. Bij de afsnijding zijn de zijranden onafgewerkt en soms draderig, het zijn geen strakke zelfkanten. Zeer matte gladde pvc coating, die afwasbaar en uitwasbaar is. Houd bij het bestellen rekening met een mogelijke krimp tot 4% na het wassen. Dus in het geval van een tafelkleed van 250 cm kan er 10 cm krimp optreden. Op de tafelfoto komt de kleur het meest overeen.
Kenmerken
Materiaal Stof met afwasbare plastic coating
Thema's Kinderdessins
Kleur blauw, multicolour
Levertijd op voorraad; afgewerkt tafelkleed 1 tot 2 weken

Gebruiksaanwijzing gewoon tafelzeil en niet uitwasbare PVC gecoate stoffen

Zo heeft u lang plezier van mij……………

  • Behandel mij niet met schuur- en bleekmiddelen.
  • Scherpe voorwerpen vormen een bedreiging voor mij.
  • Stel mij niet te lang bloot aan bepaalde kleurstoffen. Vlekken van mosterd, tomaten, rode bieten, kerrie, e.d. trekken vrijwel direkt in het zeil. Tip: houd een vochtig doekje bij de hand om ze nog tijdens de maaltijd te verwijderen, na de maaltijd is vaak al te laat. Heeft u onverhoopt toch een moeilijk verwijderbare vlek, hang het tafelkleed dan in zijn geheel een uurtje in de zon en de meeste vlekken zullen verbleken. Vlekken zullen ook uitzichzelf na enkele weken vervagen.
  • Ik mag in de wasmachine gewassen worden met een fijnwasprogramma op 30 graden. 1 à 2 keer per jaar wassen is ruim voldoende.
  • Ik mag voorzichtig aan de achterkant gestreken worden, niet met stoom en niet al te warm, anders gaat de coating glimmen.
  • Pas op met teveel zonlicht, ik verbleek ervan.
Koop Nu
Van dit tafelkleed wil ik een...
Van dit tafelkleed wil ik graag een
afsnijding van de rol
afsnijding van de rol met afgewerkte randen
rond tafelkleed met afgewerkte randen
ovaal tafelkleed met afgewerkte randen
Er zijn ovale tafels en ellipsvormige tafels. Het verschil volgens ons: een ovale tafel is een ronde tafel met een rechthoekig tussenstuk. Er zijn veel verschillende soorten ellips-vormige tafels. De hoek van een ellips-vormige tafel is door ons niet te berekenen. Daarom hebben we een patroon van uw tafel nodig. Klik hier voor een verduidelijkende illustratie van het verschil
Ovale tafel
Ellipsvormige tafel
hele rol met 10% korting
proefstukje bestellen
Product reviews
Op dit moment zijn er nog geen reviews geplaatst. Wees de eerste om dit product te beoordelen!