Helder transparant 0,5 mm dik (GEEN 5 mm!)

€ 13,14
-
+

Dik transparant tafelzeil van 0,5 mm dik (dit is ongeveer 2,5 keer zo dik als een transparant zeiltje wat gewoonlijk bij de grootwinkelbedrijven hangt). Dit tafelzeil is vrij stug en valt pas mooi op de hoeken bij een vrij grote overhang van minimaal 20 cm. Is een grote overhang niet mogelijk vanwege de breedte van de tafel dan is beter om bij dit zeil alleen een overhang te nemen aan de lange zijden. Aan de korte zijden valt het zeil dan gelijk met de tafelrand. Bestel in dat geval gewoon de lengte van de tafel. Er worden altijd enkele centimeters extra verzonden omdat het materiaal wat kan krimpen. Deze extra centimeters dienen aan het kleed te blijven. Let op: verwar dit tafelzeil niet met de transparante tafelbeschermmat van 2 mm dik!!! De tafelbeschermmat van 2 mm dik is het dikste materiaal wat er bestaat voor op tafel. Het ligt er als een soort glasplaat op.  

Kenmerken
Thema's Doorzichtig / transparant
Kleur transparant
Materiaal Plastic tafelzeil zonder zachte vlies rug aan de onderzijde
Levertijd op voorraad; verzending doorgaans binnen 2 werkdagen

Gebruiksaanwijzing gewoon tafelzeil en niet uitwasbare PVC gecoate stoffen

Zo heeft u lang plezier van mij……………

  • Behandel mij niet met schuur- en bleekmiddelen.
  • Scherpe voorwerpen vormen een bedreiging voor mij.
  • Wilt u mij opgevouwen bewaren? Zorg dan dat bij het opvouwen de onderzijde van het kleed naar buiten valt, zodat mijn PVC toplaag niet zo snel beschadigt.
  • Stel mij niet te lang bloot aan bepaalde kleurstoffen. Vlekken van mosterd, tomaten, rode bieten, kerrie, e.d. trekken vrijwel direct in het zeil. Tip: houd een vochtig doekje bij de hand om ze nog tijdens de maaltijd af te nemen, na de maaltijd is voor veel tafelzeiltjes al te laat. Heeft u onverhoopt toch een moeilijk verwijderbare vlek, hang het tafelkleed dan in zijn geheel een uurtje in de zon en de meeste vlekken zullen verbleken. Vlekken zullen ook uit zichzelf na enkele weken vervagen.
  • Stop mij niet in de wasmachine; daar word ik niet mooier van.
  • Ik kan voorzichtig aan de achterkant gestreken worden met een doek ertussen.
  • Pas op met teveel zonlicht, ik verbleek ervan.
Koop Nu
Van dit tafelzeil wil ik een...
Van dit tafelzeil wil ik graag een
afsnijding van de rol
rond tafelzeil
ovaal tafelzeil
Er zijn ovale tafels en ellipsvormige tafels. Het verschil volgens ons: een ovale tafel is een ronde tafel met een rechthoekig tussenstuk. Er zijn veel verschillende soorten ellips-vormige tafels. De hoek van een ellips-vormige tafel is door ons niet te berekenen. Daarom hebben we een patroon van uw tafel nodig. Klik hier voor een verduidelijkende illustratie van het verschil
Ovale tafel
Ellipsvormige tafel
hele rol met 10% korting
proefstukje bestellen
Product reviews
Nele D.23-02-2015
Heel blij met deze aankoop.
Heel blij met deze aankoop. Is dik, maar valt nog mooi over de hoeken. Ook heel degelijk afgeleverd. Super service!
Peggy V.26-02-2015
Mooi en sterk tafelkleed. Ideaal
Mooi en sterk tafelkleed. Ideaal om uw mooie tafel te beschermen.
RoseAnna B.21-09-2015
Prima zeil
Prima zeil
43