menu
Home

Plakfolie cafe

Meer Views

Plakfolie cafe
€ 3,92

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 3,92
Omschrijving

Details

Plakplastic/kleeffolie met tekst van koffie in verschillende talen in diverse tinten bruin. Ondergrond is naturelbruin.
Aanvullende Informatie

Aanvullende Informatie

Naam Plakfolie cafe
kleur bruin, naturel
Materiaal dunne folie met zelfklevende rug
Levertijd op voorraad; verzending doorgaans binnen 2 werkdagen
Wasbaar in wasmachine Nee
Let op: Nvt
Reviews

Plakplastic/kleeffolie is bedoeld om allerlei dingen op te leuken, bijv. meubels, boekenplanken, kastinterieurs, boeken, laptops, etc. Niet bedoeld als tafelbescherming, daar is het te dun voor. Kan wel op tafels gebruikt worden in combinatie met onze doorzichtige tafelbeschermmat. Let op: wilt u het plakfolie op grotere oppervlakten plakken, houd er dan rekening mee dat plakfolie niet op patroon aan te brengen is zoals behang. Het is vrij moeilijk om de banen op elkaar aan te laten sluiten, vaak heb je dan enige overlap nodig en moet je wat schuiven om de stukken netjes aan te brengen.

We streven ernaar om alle bestellingen die voorradig én betaald zijn,  binnen 2 werkdagen te verzenden. In 90% van de gevallen lukt dit ook. We zijn een klein bedrijf, soms is het improviseren als het erg druk is of als er iemand plotseling uitvalt. We behouden ons dan ook het recht voor om hiervan af te wijken en vragen uw begrip mocht het iets langer duren.

IDEAL betalingen worden direct bij ons bijgeschreven. Bij overboekingen kan het tot 4 dagen duren voor de betaling bij ons binnen is. Houd hiermee rekening tijdens het bestellen.

Indien op de website bij een product een levertijd vermeldt staat van bijv. 2 weken, dan geldt natuurlijk de levertijd zoals die bij het product is aangegeven en kunnen we het artikel niet binnen 2 werkdagen verzenden.

U kunt uw bestelling op rol laten leveren (elke metrage) of opgevouwen in een doos (maximaal 3 à 4 meter). Bij het selecteren van de verzendwijze wordt dit duidelijk aangegeven.