1001tafelkleden.comTafelkleden.com

je tafel vraagt er om!

 
 
test
Ik wil graag een...
Beschikbare breedte(s): 45cm
 
De breedte van de tafel in combinatie met de gewenste overhang zorgt ervoor dat de breedte van het kleed groter wordt dan de maximaal beschikbare breedte van dit product. U kunt eventueel de totale overhang verminderen. Mocht de tafel echt te breed zijn voor dit tafelzeil, geen probleem, we hebben nog zoveel andere kleden…. tot wel 280 cm breed!
Vink aan om rekening te houden met 4% krimp in de lengte van het tafelkleed. Alleen nodig voor machine-wasbare tafelkleden

Staaltje (€ 0.99 incl. verzendkosten)   

Van elk artikel kan een proefstukje besteld worden. Een staaltje kost € 0,99. Dit bedrag is inclusief verzendkosten. De grootte van de staaltjes is variabel. Ze zijn bedoeld om een indruk van het materiaal en de kleur van het product te krijgen. Heeft een product een groot patroon met veel verschillende kleuren, dan sturen we soms meerdere kleine stukjes op om zoveel mogelijk van het dessin te laten zien. Van sommige artikelen hebben we veel stalenmateriaal zodat het staaltje wat groter kan zijn, ongeveer de grootte van een A5. Van sommige dessins is het stalenmateriaal schaars, dan is het staaltje kleiner, zo’n 10 x 5 cm.

Plakfolie cafe

Van € 3,92 per meter
Plakplastic/kleeffolie met tekst van koffie in verschillende talen in diverse tinten bruin. Ondergrond is naturelbruin.
 
Materiaal dunne folie met zelfklevende rug
Breedte 45
Kleur naturel, bruin
Wasbaar in wasmachine Nee
Levertijd op voorraad; verzending doorgaans binnen 2 werkdagen

Bij elk artikel wordt aangegeven of het uit voorraad leverbaar is of dat het door ons besteld dient te worden bij de leverancier. Soms staat bijv. een artikel op de website gemerkt als voorradig, terwijl dit toch niet het geval is. Dat komt omdat tafelzeil niet als stuksartikel verkocht wordt, maar wordt afgesneden van de rol. De beschikbare voorraad op de rollen is nooit helemaal exact bij te houden. We hebben veel kleinere en grotere stukken afval die niet direct in mindering gebracht worden op de voorraad. Soms moeten we ook stukken van de rol afkeuren omdat er een drukfout in zit. We proberen het echter zo goed mogelijk bij te houden en mocht het zich voordoen dat een zeiltje onverhoopt toch niet direct leverbaar is, dan hopen we op uw begrip. U ontvangt daarvan zo spoedig mogelijk bericht, doch uiterlijk binnen 1 week. We hebben soms even wat tijd nodig voor de communicatie met onze leveranciers.

In het geval dat een artikel onverwacht helemaal niet meer leverbaar mocht zijn, krijgt u als klant de mogelijkheid om een vervangend artikel uit te zoeken met 15% korting. Natuurlijk mag het artikel in dat geval ook geannuleerd worden, waarna u het betreffende bedrag retour ontvangt.

Gebruiksvoorschriften  
Hoe wordt mijn bestelling geleverd?
Reviews
5