menu
Home

Pesaro grijs

Meer Views

Pesaro grijs
€ 15,20

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 15,20
€ 15,20
€ 15,20
€ 15,20
€ 15,20
€ 15,20
Omschrijving

Details

Tafellinnen met moderne print in verschillende tinten grijs/antraciet en een teflon coating. Afwasbaar en voorzichtig uitwasbaar op een wolwasprogramme van 30 graden. Houd bij het bestellen rekening met een mogelijke krimp tot 4% na het wassen. Dus in het geval van een tafelkleed van 250 cm kan er 10 cm krimp optreden.
Aanvullende Informatie

Aanvullende Informatie

Naam Pesaro grijs
kleur grijs
Materiaal 100% katoen met teflon coating
Levertijd op voorraad; afgewerkt tafelkleed 1 tot 2 weken
Wasbaar in wasmachine Ja
Let op: Nvt
Reviews

Gebruiksaanwijzing stoffen met acryl of teflon coating

Zo heeft u lang plezier van mij……………

We streven ernaar om alle bestellingen die voorradig én betaald zijn,  binnen 2 werkdagen te verzenden. In 90% van de gevallen lukt dit ook. We zijn een klein bedrijf, soms is het improviseren als het erg druk is of als er iemand plotseling uitvalt. We behouden ons dan ook het recht voor om hiervan af te wijken en vragen uw begrip mocht het iets langer duren.

IDEAL betalingen worden direct bij ons bijgeschreven. Bij overboekingen kan het tot 4 dagen duren voor de betaling bij ons binnen is. Houd hiermee rekening tijdens het bestellen.

Indien op de website bij een product een levertijd vermeldt staat van bijv. 2 weken, dan geldt natuurlijk de levertijd zoals die bij het product is aangegeven en kunnen we het artikel niet binnen 2 werkdagen verzenden.

U kunt uw bestelling op rol laten leveren (elke metrage) of opgevouwen in een doos (maximaal 3 à 4 meter). Bij het selecteren van de verzendwijze wordt dit duidelijk aangegeven.